Augusti 09

9/8 08 Litet lass från minsta åkern + 4till här hemma. 1,2 på VästerRuven. 2 i skogen och ett packat bortom. Stört skuren i dag kom som yr.no visade.

11/8 09 Regnet i går kom på kvällen och inte på dan som jag trodde det skulle. Har ett mindre lass liggande, kommer att hamna i trädgården istället.

Det regnar riktigt duktigt.

Har slagit under lite mer en hälften av staketen. Fåren är så noga med att det är full styrka på tråden.

Regnet vräker ner.

Kossorna går o betar här i södra hagen. Fåren syns inte till. De har säkert gått genom staketet in på åkern jag inte sådde in. Har vuxit upp gått om maskros och annat gott. Det är konstigt men att gå ur hagen är mycket lättare en att gå in för då är staketet mycket läskigare. Så troligen kommer dom till gårn och vill bli insläppta i hagen när dom tröttnat där borta. Vist ja jag satte ju upp staketet som hindrar dom från att komma hit. Dom är tvingade till en större omväg. Har inte lagat staketet mot skogen i väster. I går gick dom faktiskt tillbaka in i hagen. Hörde nått lam skrika lågt bort när jag skulle lägga mej. Nästan längst ner i norra hagen var både dom o korna. Alla följde med upp när jag gick tillbaka.

Nu är det en paus i regnandet. Såg ett lamm längst ner i hagen dom inte ska vara i. Fylla röjsågen med bränsle och fortsätta slå

 

 

 


Senast uppdaterad: tisdag 11 augusti 2009